Tämä leipä päästää eroon ylimääräisistä kiloista. Tulos yllättää sinut

Tattari sisältää runsaasti aminohappoja: lysiiniä, tryptofaania. Niitä tarvitaan elimistön omien proteiinien synteesiin. Siksi tattari on niin tärkeä kasvissyöjille.
Tattarisiemenet sisältävät paljon kuitua. Se antaa pitkän täyteyden tunteen. Tattari sisältää myös koliinia, B-vitamiinia, joka on välttämätön hermoston asianmukaiselle toiminnalle.

Mega terveellistä tattarileipää.
Syö niin paljon kuin haluat, ja vaaka näyttää vain miinuksen….

Keittomenetelmä:

  1. Huuhtele tattari ja täytä se vedellä astiassa 1 cm viljan pinnan yläpuolella. Anna turvota useita tunteja. Kun vesi on imeytynyt viljan tasolle (tämä tapahtuu 2-4 tunnissa), voit jatkaa kypsennystä.
  2. Laita tattari ja vesi, jossa liotit sen blenderiin, lisää suola. Lyö tasaiseksi, taikinan tulee olla paksua smetanaa. Siirrä astiaan, peitä pyyhkeellä ja jätä lämpimään paikkaan yön yli.
  3. Taikina ei saa kohota paljon, mutta siihen muodostuu ilmakuplia, mikä osoittaa asianmukaista valmistusta.
  4. Voitele leipävuoka kasviöljyllä ja täytä taikinalla. Ripottele pinnalle kurpitsan siemeniä. Paista uunissa noin tunti. Ensin 200°C:ssa, kun pinta ja siemenet ovat ruskistuneet, laske lämpötila 180°C:een. Tarkista kypsyys hammastikulla.

Erittäin ravitseva ja maukas leipä on valmis, voit syödä niin paljon kuin haluat, ja vaa’an tulos ilahduttaa sinua.

LAPE Pirkanmaa
Lisää kommentti